Jump to content

Welcome to Team-Strike.Ro
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

"Cel mai rau fel in care simti absenta unei persoane este sa stai langa aceasta dar sa stii ca nu va fi niciodata a ta." (View full quote)


Stanciu Valentin
Adaugat: 17 November 2013 - 06:00 PM

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  TEAM-STRIKE.RO : (18 February 2018 - 01:18 AM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului wanea care a implinit varsta de 19.
@  TEAM-STRIKE.RO : (13 February 2018 - 03:41 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului FICTIONNN1 care a implinit varsta de 26.
@  TEAM-STRIKE.RO : (13 February 2018 - 03:41 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului mafia13 care a implinit varsta de 28.
@  OutSider03 : (12 February 2018 - 08:20 PM) bravo
@  TazzY : (11 February 2018 - 08:14 PM) I am back !
@  TEAM-STRIKE.RO : (08 February 2018 - 07:08 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului ZombieVampire care a implinit varsta de 22.
@  OutSider03 : (08 February 2018 - 12:31 AM) nu trebuie sa aibe :P, jucam for fun
@  OutSider03 : (08 February 2018 - 12:30 AM) daca dormiti :D
@  Bambucha : (08 February 2018 - 12:13 AM) nu prea are activitate com asta ... este alunelu? )))
@  TEAM-STRIKE.RO : (05 February 2018 - 02:11 PM) Hei tuturor .. avem un utilizator nou inregistrat ! Este vorba de LethalDrug ! Bine ai venit in comunitatea TEAM-STRIKE.RO
@  TEAM-STRIKE.RO : (03 February 2018 - 04:27 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului Awesome care a implinit varsta de 21.
@  TEAM-STRIKE.RO : (03 February 2018 - 04:27 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului Chipciu care a implinit varsta de 20.
@  TEAM-STRIKE.RO : (02 February 2018 - 02:09 AM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului MiCuTzzU care a implinit varsta de 21.
@  TEAM-STRIKE.RO : (27 January 2018 - 05:15 AM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului DREGON care a implinit varsta de 26.
@  TEAM-STRIKE.RO : (25 January 2018 - 10:25 AM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului Klau care a implinit varsta de 19.
@  OutSider03 : (25 January 2018 - 12:22 AM) Pentru discord cei care sunteti interesati :)
@  OutSider03 : (25 January 2018 - 12:21 AM) http://discord.gg/xjwAf4x
@  Bambucha : (23 January 2018 - 04:17 PM) nimic ... :))
@  LeoN : (23 January 2018 - 08:36 AM) ce zici tati ?
@  LeoN : (23 January 2018 - 08:35 AM) bambuchaa

Photo

Sfaturi pentru a te imbunatati in joc

League of Legends sfaturi imbunatatire la joc master-challenger no lose streak

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
OFFLINE   Nesquik

Nesquik

    Divizia Aur

  • Moderatori globali
  • Others: Vip
  • 266 posts
  • 0 Thanks
  • Tara: Country Flag
  • Time Online: 3d 15h 27m 9s
1. Nu lăsa lucruile pe care nu le poți influența să te afecteze
 
     Primul sfat este să ințelegi ce poți și nu poți controla când te joci Lol. De exemplu, nu îți poți opri top lane-ul din feed. Nu poți face nimic in privința asta dacă joci botlane sau ceva asemănător, dar poți opri morțile cauzate de jungler-ul inamic. Nu e vina junglerului pentru că nu gankează, e a ta pentru că ai facut over-extend în poziționarea ta, pentru că asta este ceva ce chiar poți controla.
 
 
2. Comunică cu echipa ta, dar în principal concentrează-te la cum joci tu
 
     Singurul mod în care îți poți influența echipa este să comunici cu ea prin chat, deși nu întotdeauna o să te asculte, așa că nu are rost să te lași influențat de greșelile coechipierilor tăi. Mentalitatea asta de a nu-ți păsa de greșelile aliaților este absolut necesară pentru a te îmbunătăți, deoarece eviți rage-ul și nu mai ești afectat de ce nu poți schimba, lucruri care de fapt au făcut lol-ul așa de stresant, deoarece ne îngrijorăm prea mult de ce nu putem schimba.

 

 

3. Uită-te la replayurile la meciurile tale pentru a-ți analiza modul de joc mai bine
 
     Sunt multe programe dedicate pentru replays, printre care se remarcă plays.tv, prin care poți să-ți revezi tot meciul și să uploadezi diferite clipuri cu playuri pe site-ul lor, publice prietenilor tăi care au și ei cont pe acest site.
     Când îți revezi meciul, există 2 tipuri de playuri din care poți învăța: playuri bune și playuri proaste. La playurile bune, trebuie să vezi din ansamblu, cum ai contribuit la acel play și ce puteai face mai bine. Ține minte ce decizii ai luat atunci și aplică-le la viitoare meciuri când ești pus în situații asemănătoare. La playurile proaste, trebuie să te uiți ce puteai face mai bine, și mai ales, la greșeli ce persistă meci de meci, ceea ce duce la următorul tip.
 
 
4. Analizează-ți greșelile și cauza acestora
 
     Trebuie să te uiți la ce greșeli faci și să ajungi la cauza problemei. Aceasta este cea mai importantă parte în a deveni mai bun. Revizionarea meciurilor prin replays și o mentalitate potrivită (deschisă, pregătită pentru a-ți recunoaște greșelile și de a învăța din ele) sunt 2 lucruri esențiale în a face asta eficient, deoarece este ușor să dai vina pe alte lucruri care nu erau influențabile. Indiferent de situație, există mereu ceva ce puteai face mai bine. Când te uiți la replays, asta trebuie să cauți, și mai ales greșelile constante. Fă-ți notițe și uită-te constant pe ele, tratează-le ca și când ai studia pentru un examen, apoi joacă meciurile ca și când ar fi un examen la care ai voie cu notițe. O să vezi ca te va ajuta enorm.

 

 

5. Concentrează-te pe imbunătățirea unui singur skill
 
     Este foarte ușor să gândești “oh, o să fac lucrurile astea și o să devin mai bun”, dar nu devii mai bun așa. Devii mai bun dacă privești lucrurile ca “primesc free poke în lane prea mult, deci trebuie să mă poziționez mai safe când nu vreau să joc agresiv”. Prin suma tuturor acestor skilluri și mecanici mărunte devii un player mai bun. Nu gândești pur și simplu “o să muncesc mai mult și o să devin mai bun”, ci trebuie să te concentrezi pe mecanici și skill-uri specifice la care nu te pricepi așa de bine. Lucrează la unul singur, iar după ce ești mulțumit cu progresul în acel skill, treci la următorul. Nu încerca să devii mai bun la prea multe aspecte ale jocului în același timp, deoarece e greu să te concentrezi la atât de multe lucruri și să și joci la potențial maxim.
 
 
6. Progresul vine odată cu timpul
 
     Progresul are loc pe parcursul a mai multor meciuri, nu puține. O să fie frustrant, dar ai răbdare și joacă în continuare, tot ce contează e ca să conștientizezi ce greșeli faci și să lucrezi la ele. Joacă constant, cel puțin 1-2 meciuri pe zi, deoarece dacă iei pauze mai mari de o zi, incepi să scârțâi. Ca o regulă generală, pentru fiecare zi în care nu ai jucat, trebuie jucate 1-2 meciuri pentru a recupera și a ajunge în punctul în care erai la skill și mecanici.0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users