Jump to content

Welcome to Team-Strike.Ro
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

"Nu-mi daţi sfaturi! Ştiu să greşesc şi singur!" (View full quote)


Immanuel Kant
Adaugat: 17 November 2013 - 06:06 PM

Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  TEAM-STRIKE.RO : (17 February 2019 - 05:50 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului wanea care a implinit varsta de 20.
@  TEAM-STRIKE.RO : (08 February 2019 - 11:07 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului ZombieVampire care a implinit varsta de 23.
@  TEAM-STRIKE.RO : (04 February 2019 - 02:59 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului sKjaDa care a implinit varsta de 27.
@  TEAM-STRIKE.RO : (20 January 2019 - 12:54 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului Nesquik care a implinit varsta de 21.
@  TEAM-STRIKE.RO : (07 January 2019 - 05:28 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului Moscova [;x] care a implinit varsta de 19.
@  TEAM-STRIKE.RO : (31 December 2018 - 04:23 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului poiS0N care a implinit varsta de 23.
@  TEAM-STRIKE.RO : (14 December 2018 - 01:42 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului ReDD! care a implinit varsta de 20.
@  TEAM-STRIKE.RO : (12 December 2018 - 04:14 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului Cata care a implinit varsta de 21.
@  TEAM-STRIKE.RO : (03 December 2018 - 02:59 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului CoBaLT care a implinit varsta de 21.
@  TEAM-STRIKE.RO : (21 November 2018 - 09:17 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului × FRESHHHHH!! care a implinit varsta de 25.
@  TEAM-STRIKE.RO : (20 November 2018 - 10:12 AM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului AndRew. care a implinit varsta de 20.
@  TEAM-STRIKE.RO : (18 November 2018 - 08:09 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului MortalROs care a implinit varsta de 22.
@  TEAM-STRIKE.RO : (05 November 2018 - 11:49 AM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului DeLuX care a implinit varsta de 25.
@  TEAM-STRIKE.RO : (18 October 2018 - 11:18 AM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului n00b care a implinit varsta de 21.
@  TEAM-STRIKE.RO : (04 October 2018 - 02:55 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului jasonx care a implinit varsta de 29.
@  TEAM-STRIKE.RO : (02 October 2018 - 08:14 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului Faster-Guy care a implinit varsta de 36.
@  TEAM-STRIKE.RO : (29 September 2018 - 11:08 AM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului PoRcEsKy care a implinit varsta de 29.
@  TEAM-STRIKE.RO : (13 September 2018 - 05:52 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului Boggdan care a implinit varsta de 22.
@  TEAM-STRIKE.RO : (03 September 2018 - 09:27 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului Thunder care a implinit varsta de 21.
@  TEAM-STRIKE.RO : (03 August 2018 - 02:02 PM) Team-Strike.Ro vrea sa ureze "La multi ani !" utilizatorului DeEa.T care a implinit varsta de 24.

Photo

Sfaturi pentru a te imbunatati in joc

League of Legends sfaturi imbunatatire la joc master-challenger no lose streak

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
OFFLINE   Nesquik

Nesquik

    Divizia Aur

  • Moderatori globali
  • Others: Vip
  • 266 posts
  • 0 Thanks
  • Tara: Country Flag
  • Time Online: 3d 21h 35m 39s
1. Nu lăsa lucruile pe care nu le poți influența să te afecteze
 
     Primul sfat este să ințelegi ce poți și nu poți controla când te joci Lol. De exemplu, nu îți poți opri top lane-ul din feed. Nu poți face nimic in privința asta dacă joci botlane sau ceva asemănător, dar poți opri morțile cauzate de jungler-ul inamic. Nu e vina junglerului pentru că nu gankează, e a ta pentru că ai facut over-extend în poziționarea ta, pentru că asta este ceva ce chiar poți controla.
 
 
2. Comunică cu echipa ta, dar în principal concentrează-te la cum joci tu
 
     Singurul mod în care îți poți influența echipa este să comunici cu ea prin chat, deși nu întotdeauna o să te asculte, așa că nu are rost să te lași influențat de greșelile coechipierilor tăi. Mentalitatea asta de a nu-ți păsa de greșelile aliaților este absolut necesară pentru a te îmbunătăți, deoarece eviți rage-ul și nu mai ești afectat de ce nu poți schimba, lucruri care de fapt au făcut lol-ul așa de stresant, deoarece ne îngrijorăm prea mult de ce nu putem schimba.

 

 

3. Uită-te la replayurile la meciurile tale pentru a-ți analiza modul de joc mai bine
 
     Sunt multe programe dedicate pentru replays, printre care se remarcă plays.tv, prin care poți să-ți revezi tot meciul și să uploadezi diferite clipuri cu playuri pe site-ul lor, publice prietenilor tăi care au și ei cont pe acest site.
     Când îți revezi meciul, există 2 tipuri de playuri din care poți învăța: playuri bune și playuri proaste. La playurile bune, trebuie să vezi din ansamblu, cum ai contribuit la acel play și ce puteai face mai bine. Ține minte ce decizii ai luat atunci și aplică-le la viitoare meciuri când ești pus în situații asemănătoare. La playurile proaste, trebuie să te uiți ce puteai face mai bine, și mai ales, la greșeli ce persistă meci de meci, ceea ce duce la următorul tip.
 
 
4. Analizează-ți greșelile și cauza acestora
 
     Trebuie să te uiți la ce greșeli faci și să ajungi la cauza problemei. Aceasta este cea mai importantă parte în a deveni mai bun. Revizionarea meciurilor prin replays și o mentalitate potrivită (deschisă, pregătită pentru a-ți recunoaște greșelile și de a învăța din ele) sunt 2 lucruri esențiale în a face asta eficient, deoarece este ușor să dai vina pe alte lucruri care nu erau influențabile. Indiferent de situație, există mereu ceva ce puteai face mai bine. Când te uiți la replays, asta trebuie să cauți, și mai ales greșelile constante. Fă-ți notițe și uită-te constant pe ele, tratează-le ca și când ai studia pentru un examen, apoi joacă meciurile ca și când ar fi un examen la care ai voie cu notițe. O să vezi ca te va ajuta enorm.

 

 

5. Concentrează-te pe imbunătățirea unui singur skill
 
     Este foarte ușor să gândești “oh, o să fac lucrurile astea și o să devin mai bun”, dar nu devii mai bun așa. Devii mai bun dacă privești lucrurile ca “primesc free poke în lane prea mult, deci trebuie să mă poziționez mai safe când nu vreau să joc agresiv”. Prin suma tuturor acestor skilluri și mecanici mărunte devii un player mai bun. Nu gândești pur și simplu “o să muncesc mai mult și o să devin mai bun”, ci trebuie să te concentrezi pe mecanici și skill-uri specifice la care nu te pricepi așa de bine. Lucrează la unul singur, iar după ce ești mulțumit cu progresul în acel skill, treci la următorul. Nu încerca să devii mai bun la prea multe aspecte ale jocului în același timp, deoarece e greu să te concentrezi la atât de multe lucruri și să și joci la potențial maxim.
 
 
6. Progresul vine odată cu timpul
 
     Progresul are loc pe parcursul a mai multor meciuri, nu puține. O să fie frustrant, dar ai răbdare și joacă în continuare, tot ce contează e ca să conștientizezi ce greșeli faci și să lucrezi la ele. Joacă constant, cel puțin 1-2 meciuri pe zi, deoarece dacă iei pauze mai mari de o zi, incepi să scârțâi. Ca o regulă generală, pentru fiecare zi în care nu ai jucat, trebuie jucate 1-2 meciuri pentru a recupera și a ajunge în punctul în care erai la skill și mecanici.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users